38gxm7

Established Poster
  • Content count

    397
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    N/A

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers



About 38gxm7

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 09/13/1990

Profile Information

  • Gender Not Telling

38gxm7's Activity

  1. 38gxm7 added a topic in Chassis / Suspension SPONSORED BY YELLOW SPEED RACING   

    Civic rear lca bushes
    Hi guys need to replace the bushes on my rear lower control arms on my ee9. Anybody know where I can get these from or would it be cheaper to fit after market lca's?
    • 2 replies
    • 124 views
  2. 38gxm7 added a post in a topic Engine Check Light b16a1   

    Not yet bud, ive done abit of research and im meant to turn the ignition on and count for flashes on top of the ECU, is that correct as i'll give it a try in the morning
    • 0
  3. 38gxm7 added a topic in Engine / Mechanical SPONSORED BY JAP SERVICE PARTS   

    Engine Check Light b16a1
    Hi guys just changed the tps on my ee9 b16a1 and now the engine light in on, car drives fine however. Is there anyway to shut this off or will it go off on its own? Thanks
    • 2 replies
    • 106 views
  4. 38gxm7 added a topic in Engine / Mechanical SPONSORED BY JAP SERVICE PARTS   

    b16a1 running issue when warm
    My b16a1 bogging/hesitation when warm under 2500rpms. Ive changed the leads,plugs,dizzy fuel filter and problems still there? Do you guys think it could be my iginition timing as ill be getting this checked soon
    ?? Thanks
     
     

    • 0 replies
    • 78 views
  5. 38gxm7 added a post in a topic No start new battery   

    started guys cheers, was the battery
    • 0
  6. 38gxm7 added a post in a topic No start new battery   

    best way to describe it is like theres no battery connected at all
    • 0
  7. 38gxm7 added a post in a topic No start new battery   

    battery is a few weeks old and it was fine the other day and im not too sure mate its completely dead when I turn the key
    • 0
  8. 38gxm7 added a post in a topic No start new battery   

    yeah terminals are the right way it was fine the other day and just went to fire her up again and nothing, completely dead.
    • 0
  9. 38gxm7 added a topic in Engine / Mechanical SPONSORED BY JAP SERVICE PARTS   

    No start new battery
    hi guys, tried starting my ee9 today but nothing at all, its like theres no battery connected but its a new battery also tried putting a booster on and still nothing, no lights on the dash? any suggesstions? think it may be a simple problem as it was fine the other day?
    • 9 replies
    • 149 views
  10. 38gxm7 added a topic in Engine / Mechanical SPONSORED BY JAP SERVICE PARTS   

    B16 Bogging Slightly
    Hi guys my b16a1 starts and idles fine, however, when I tap the accelerator slightly it begins to bog and misfire etc. It's fine if I press slowly and at high revs just when I go to take off. I've recently changed the plugs, leads and distributor. Had a search and could be the tps but would just like some more info before I change anything else?
    • 2 replies
    • 139 views
  11. 38gxm7 added a topic in Engine / Mechanical SPONSORED BY JAP SERVICE PARTS   

    b16a1 ee9 not starting
    Hi guys, haven't started my eep for a couple of months, just put a new battery in, it's cranking over but not starting, any basics to look for as ive been cleaning it, taking bits off etc but ive put everything back on like before. Tried changing plugs, fuel etc? any suggestions?
    • 0 replies
    • 128 views
  12. 38gxm7 added a topic in Engine / Mechanical SPONSORED BY JAP SERVICE PARTS   

    b16a1 running issue when warm
    Hi guys, I have an ee9 that runs fine when cold, however, when it gets warm and I press the accelerator it wants to die and bog out? any suggestions, Ive just changed the plugs and oil?
    • 0 replies
    • 89 views
  13. 38gxm7 added a post in a topic Any Devon members know this EG6?   

    That's my old car, sold it in September to the guy who's selling it now. PM me for any more info.
    • 0
  14. 38gxm7 added a post in a topic Bleed clutch fluid   

    Also, the fluid level is fine and I cant see any obvious leaks however the biting point is pretty low, do you think this is down to it needing bleeding? havent had a chance to give it a go yet as car isn't with me at the moment
    • 0
  15. 38gxm7 added a post in a topic Bleed clutch fluid   

    Cheers mate will give that a go. Thanks
    • 0